Nurmijärven Jalkapalloseura Kansalliseen Liigaan – "Kyseessä on historiallinen saavutus nurmijärveläiselle jalkapallolle"

Nurmijärven Jalkapalloseuran (NJS) johtokunta on 3.11. järjestetyssä kokouksessaan päättänyt ottaa vastaan sille tarjotun paikan naisjalkapalloilun ylimmällä sarjatasolla, Kansallisessa Liigassa, ja hakee lisenssiä Palloliiton lisenssimenettelyn kautta. Seura tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

Seuralle tarjottiin mahdollisuutta nousta sarjatasoa ylemmäksi 25.10. Paikkaa tarjottiin täydennysmenettelyn kautta NJS:lle, sillä joukkue oli erittäin lähellä nousua ja sijoittui nousukarsinnassa toiseksi, ollen näin ensimmäinen seura täydennysmenettelyssä.

Seura tiedottaa, että taloudelliset edellytykset ottaa paikka vastaan ovat selvityksen perusteella olemassa ja tärkeimpänä asiana saimme lyhyessä ajassa varmistettua, ettei junioreiden kustannukset sarjatason nousun johdosta kasva, mikä oli ehdottomana edellytyksenä paikan vastaanottamiselle.

– Kyseessä on historiallinen saavutus nurmijärveläiselle jalkapallolle ja seuratoiminnalle. NJS pystyy nyt tarjoamaan ainutlaatuisen mahdollisuuden omille kasvateilleen korkeimmalla kansallisella tasolla, NJS:n toiminnanjohtaja Ilkka Junttila toteaa seuran sivuilla.

– Paikka kansallisessa liigassa on hieno osoitus Nurmijärven Jalkapalloseuran koko seurana tekemästä laadukkaasta työstä ja myös mahdollisuuksista mitä Nurmijärvi pystyy asuinalueena parhaimmillaan tarjoamaan! Uskomme että saamme aikaan hienon kauden yhdessä joukkueen, katsojien ja kumppaneiden kanssa, toteaa NJS:n päävalmentaja Mikko Ranta seuran sivuilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut