Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Daughters of the Slaughter soittaa covermusiikkia omalla twistillä – "Emme halua täysin kopioida alkuperäistä"

Musiikki: Daughters of the Slaughter soittaa covereita twistillä.

Daughters of the Slaughter on viisihenkinen tyttöbändi Klaukkalasta. He soittavat covermusiikkia laajasti tutuilta yhtyeiltä, pääasiassa rockia ja metalia.

– Emme halua täysin kopioida alkuperäistä, vaan lisäämme musiikkiin oman twistimme, bändistä sanotaan.

Daughters of the Slaughterissa kaikki bändin jäsenet omaavat erilaisen musiikillisen taustan. Tämä näkyy ja kuuluu bändin mukaan heidän musiikissaan sekä tavassa tehdä sitä.

Bändin nuoret naiset pistivät pystyyn juuri ennen koronakriisin puhkeamista. Tämän takia keikkailu on jäänyt valitettavan vähälle. Kosketinsoittaja Anna tunsi ennestään bändissä mukana olevat Lauran, Helinän ja Gretan. Bändin perustaminen oli Annan idea ja muutama kuukausi perustamisesta Lauran ja Helinän lukiokaveri Nelli pyydettiin laulajaksi.

– Ensimmäinen konserttimme oli Klaukkalan Työväentalolla syksyllä 2020. Pääsimme seuraavan kerran lavalle vasta juhannuksena 2021, bändiläiset sanovat.

Koko korona-ajan Daughters of the Slaughter on treenannut aktiivisesti ja tavoitteellisesti sekä kehittänyt taitojaan.

Emme halua täysin kopioida alkuperäistä.

– Olemme odottaneet lavalle pääsyä pitkään ja hartaasti ja odotus palkitaan pian. Konsertiltamme voit odottaa menevää musiikkia, energistä lavaesiintymistä ja rock-henkistä visuaalista ilmettä, bändiläiset lupaavat.

Daughters of the Slaughteria esiintyy Klaukkalan Työväentalolla 20. marraskuuta. Ovet aukeavat kello 19 ja sulkeutuvat kello 20, konsertin alkaessa. Konsertti sopii kaikilleja on ilmainen, mutta paikkoja on rajoitetusti. Niitä voi varata osoitteesta daughters.slaughter@gmail.com tai Instagramista @d.o.t.s_official.