Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusote julkaisee uudet verkkosivut tänään – huomio löydettävyydessä ja visuaalisessa selkeydessä

Keusote julkaisee uudet verkkosivut tänään, keskiviikon 17. marraskuuta aikana, Keusote kertoo tiedotteessaan.

Uudistuksen lähtökohtana on ollut asiakaslähtöisyys ja saavutettavuus. Verkkosivumme tarjoavat alueemme asukkaille tietoja Keusoten toiminnasta ja sujuvan pääsyn palveluihin, tiedotteessa sanotaan.

Sivuston sisällöntuotannossa on huomioitu erityisesti palveluiden helppo löydettävyys ja visuaalinen selkeys. Suunnittelussa on hyödynnetty muun muassa palvelumuotoilua. Sivuston käytettävyyttä ja saavutettavuutta on testattu saavutettavuusauditoinnin ja käytettävyystestauksen avulla. Käytettävyystestausta on tehty alueemme asukkaiden kanssa. Sivuston toimivuus eri päätelaitteilla on huomioitu uudistuksessa.

– Testausten tulokset ovat olleet positiivisia. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota asukkaillemme nykyaikaiset ja saavutettavat verkkosivut. Saavutettavuuden ylläpitämiseksi tehdään sivujen jatkuvaa analysointia ja kehittämistarpeet huomioidaan, kertoo viestintäpäällikkö Anu-Kaarina Suonpää.

Nyt julkaistava verkkosivusto kehittyy vielä julkaisun jälkeen. Muun muassa sivuston kieliversiot julkaistaan myöhemmin ja sivuston sisältöä täydennetään.

Uusi ilme korostaa kuntayhtymän brändi-identiteettiä ja tulee näkymään kaikissa Keusoten viestintäkanavissa, tuotteissa, verkkosivuilla vaiheittain. Brändi-ilmeessä on huomioitu myös saavutettavuus eri viestintäkanavissa.

– Uusi visuaalinen ilme perustuu strategiaamme ja arvoihimme ja elää todeksi brändissämme, iloitsee Suonpää.