Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko alkaa – verkkoluento, avoimet ovet ja suklaasuukkoja

Sunnuntaista 21. marraskuuta lähtien vietetään valtakunnallista omaishoitajien viikkoa ”Työikäiset omaishoitajat” -teemalla.

Omaishoitaja on henkilö, joka auttaa perheenjäsentä tai muuta läheistä, joka ei sairauden, vamman tai muun syyn takia selviydy arjestaan omatoimisesti.

Suomessa arvioidaan olevan noin 700 000 työssäkäyvää, jotka huolehtivat läheisistään työn ohessa. Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry tukee kaikenikäisiä läheistään hoitavia ja omaishoitoperheitä Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, Mäntsälässä, Pornaisissa ja Nurmijärvellä.

Valtakunnallisella omaishoitajien viikolla yhdistyksen toimitiloissa Wärtsilänkatu 61, Järvenpää, on avoimet ovet maanantaina 22.11. kello 10–18. Tuolloin kävijöille tarjotaan leivoskahvit sekä maksuton pika-arvonta, jossa jokainen arpa voittaa pienen palkinnon.

Yhdistyksen OmaisOiva-toiminnan työntekijät jalkautuvat viikon aikana myös jakamaan suklaasuukkoja kaikkiin yhdistyksen toiminta-alueen kuntiin.

Työikäisille läheistään hoitaville maksuton verkkoluento on tiistaina 23.11. kello 17.30–19.30. Teemana on ”Omat voimavarat ja sisäinen myötätunto elämän moniajotilanteissa”.

Luennolle voi ilmoittautua http://bit.ly/voimavaraluento tai Laura Kososelle numeroon 050 320 3962 ja Heidi Puumalaiselle numeroon 050 306 6812 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@omaisoiva.net.

Lisätietoja verkkoluennosta ja yhdistyksen toiminnasta saa myös www.keskiuudenmaanomaishoitajat.fi.