Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkonkylän tekojää avautuu sunnuntaina – vanhempien toivotaan käyvän säännöt lastensa kanssa läpi

Olosuhteet ovat viimein mahdollistaneet suositun Kirkonkylän Krannilan tekojään jäädyttämistyöt. Kenttää on jäädytetty viikon 46 alusta ja luistelukuntoon se saadaan sunnuntaiksi, 21.11. klo 8, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Oletettavasti luistelijoita on edellisvuosien tapaan marras-joulukuussa todella paljon, joten kaikilta käyttäjiltä odotetaan vastuullista käyttäytymistä luistelualueella ja muiden luistelijoiden huomioimista, tiedotteessa muistutetaan.

Tekojää on selvästi jaettu punaisella viivalla mailattomien ja mailallisten luistelijoiden alueisiin. Pelit pidetään siis omalla puolella ja kaukalossa.

Tekojää kerää niin perheen pienimmät vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin luistelijat samalle kentälle, joten Nurmijärven kunta peräänkuuluttaa varovaisuutta ja fiksua käytöstä kaikilta, sekä pyytää huomioimaan varsinkin tekojään pienimmät käyttäjät.

Jäänhoitokoneen tullessa jäälle on sille annettava ehdottomasti tilaa. Kuljettajan näkyvyys on rajattu ja iso kone ei pysähdy jäällä hetkessä. Mitä nopeammin kentänhoitajille annetaan tilaa, sen nopeammin jää on taas loistavassa kunnossa ja luistelua päästään jatkamaan.

Vanhempien toivotaan käyvän tekojään säännöt lastensa kanssa läpi.

– Näytetään yhdessä esimerkkiä, miten voimme luistella niin, että kaikilla on mahdollisuus nauttia liikkumisesta, tiedotteessa vielä muistutetaan.