Hoitajan ja lääkärin vastaanottojen puhelinpalvelut ovat ruuhkautuneet – aiheuttaa viivettä takaisinsoittoihin

Hyvinkään ja Nurmijärven hoitajan ja lääkärin vastaanottojen puhelinpalvelut ovat ruuhkautuneet – aiheuttaa viivettä takaisinsoittoihin

Keusoten hoitajan ja lääkärin vastaanottopalvelujen keskitetty puhelinpalvelu on ruuhkautunut Nurmijärvellä, kerrotaan Keusoten tiedotteessa. Ruuhkautuminen aiheuttaa tällä hetkellä päivien viiveitä takaisinsoittoihin. Tällä hetkellä takaisinsoittoihin ei pystytä vastaamaan saman päivän aikana. Syntyneet takaisinsoittojonot pyritään purkamaan mahdollisimman pian, viimeistään ensi viikon aikana.

Ruuhkien välttämiseksi ja yhteydenoton nopeuttamiseksi Keusote suosittelee ottamaan yhteyttä suoraan omaan hoitovastaavaan tai Nettipalvelun kautta.

Yhteydenotto lääkärin tai hoitajan vastaanotoille: Olet jo asiakkuudessa. Ota yhteyttä hoitovastaavaasi sähköisen asiointipalvelun kautta tai puhelimitse arkisin klo 8–15. Hoitovastaavien yhteystiedot löydät Keusoten nettisivuilta www.keusote.fi/palveluhakemisto/laakarin-tai-hoitajan-vastaanotto/. Jos et tiedä hoitovastaavasi nimeä, ota yhteyttä Nettipalvelun kautta.

Otat yhteyttä ensimmäistä kertaa: Ota yhteyttä Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu. Nettipalvelussa voit vastata oirearviokyselyyn, pyytää reseptin uudistamista tai kirjata muun asiointitarpeesi.

Ota yhteyttä puhelimitse soittamalla lääkärin ja hoitajan keskitettyyn puhelinpalveluun p. 019 226 0505, avoinna joka päivä klo 8–20, klo 16–20 yhteydenotot vain kiireellisissä asioissa. Puhelinpalvelussa on mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö.

Yhteydenotto hengitystieinfektiossa tai koronaepäilyssä:

Soita koronahoitopuhelimeen p. 019 226 0099 (joka päivä 8-16), kun tarvitset hoitajan tai lääkärin neuvoja ja ohjeita.

Ajanvaraus influenssarokotukseen: Sähköinen ajanvaraus osoitteessa www.keusote.fi/influenssarokotukset

Puhelinajanvaraus aikuisille p. 019 226 0665, ma–pe klo 8-16.

Puhelinajanvaraus raskaana oleville ja lapsille 6 kk–6 v. p. 019 226 0128.

Ajanvaraus koronarokotukseen: Sähköinen ajanvaraus osoitteessa www.koronarokotusaika.fi. Puhelinajanvaraus p. 019 226 0665, ma–pe, 8-16.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut