Cristal Snow tähtenä Klaukkalan kirjaston Taiteiden yössä – ohjelmaa myös lapsille ja nuorille

Taiteiden yön pääesiintyjänä on Cristal Snow. Viivi Huuska
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Taiteiden yö täyttää vuoden tauon jälkeen Klaukkalan kirjaston perjantaina 26. marraskuuta. Illan pääesiintyjä on televisiostakin tuttu juontaja, kirjailija, muusikko, näyttelijä ja ohjaaja Cristal Snow, joka on luvannut kertoa haastattelussa elämästään ja kirjallisesta tuotannostaan, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

Christal Snowlta ilmestyi juuri toinen osa Penni Pähkinäsydän -sadusta, kirjan nimi on Penni Pähkinäsydän ja mörkökuumeen kirous. Hän on luvannut myös lukea otteen kirjastaan.

Yleisö voi myös tehdä Cristal Snowlle omia kysymyksiä. Hän esiintyy kello 20-21.

Illan toinen kirjailijavieras on jännitys- ja tietokirjailija Tiina Raevaara, joka esittelee uusinta romaaniaan Polaaripyörre sekä jännityskirjailijan työtä. Geneetikko, tiedetoimittaja ja tietokirjailija sai juuri vuoden 2021 Pro Scientia – tieteen puolesta -palkinnon. Raevaara esiintyy kello 18.30-19.30.

Muu Frami-lavan toiminta on musiikkipainotteista. Illan aloittavat kello 18 Musiikkiopiston opettajat. Kello 19.30 lavalle astuu Kaliforniasta Klaukkalaan muuttanut muusikko Amelia Ray ja illan päättää Syksy soi! -kokoonpano.

Lapsille on tarjolla omat pikku kujeensa. He voivat askarrella himmelin, paperienkelin tai joulukortin käsikirjastossa sekä tutustua kirjastosalin puolella suojeltujen koppakuoriaisten elämään satupiirissä, väristyskuvissa ja muistipelin avulla.

Nurmijärven Nuorisopalvelut järjestää nuorille veikeää tekemistä alakerran Budo-salissa, jossa on tarjolla sumopainia. Kirjaston etupihalla pääsee tutustumaan kirjastoautoon.

Tapahtumassa noudatetaan ajankohtaisia koronarajoituksia. Yleisölle on väljästi sijoitetut istumapaikat. Tapahtuma myös striimataan.

Taiteiden yö Klaukkalan kirjastossa, Kuonomäentie 2, pe 26.11. kello 18-22. Vapaa pääsy.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut