Tee Hyvä Teko -keräys kaupoissa – "Keräyksellä saa lahjoituksia apua tarvitseville"

Lokakuussa järjestettiin syksyn ensimmäinen Tee Hyvä Teko-keräys Nurmijärven kaupoissa yhteistyössä usean Nurmijärven Lions klubin kesken.

– Keräyksillä saatiin paljon lahjoituksia jaettavaksi Nurmijärven diakoniatyön kautta alueen apua tarvitseville, kiittelee piirikuvernööri Eija Björkbacka LC Nurmijärvi Kanervista.

Tänä syksynä järjestetään toinen keräys 26. marraskuuta, sillä avuntarve on poikkeuksellisen suuri. Tulevaa keräystä ovat järjestämässä kaikki Nurmijärven alueen kuusi Lions klubia yhdessä.

Tee Hyvä Teko-keräykset ovat osa perinteistä lionstoimintaa Nurmijärvellä. Keräykseen voi osallistua tapahtumapäivänä useissa kaupoissa ostamalla kauppareissun yhteydessä pitkään säilyviä kuivaelintarvikkeita tai erilaisia puhdistus- ja hygieniatuotteita ja jättämällä ne keräyspisteeseen. Joulun lähestyessä myös ajankohtaan sopivia tuotteita otetaan mielellään vastaan.

Keräyspaikat ja keräysajat ovat: Kirkonkylän S-Market klo 15–20 ja K-Supermarketin ylätaso 16–20. Klaukkalan K-Citymarket klo 12–20, Rajamäen Kauppakeskus Lähde klo 15–20 ja Röykän K-Market klo 15–18.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut