Palveluseteli ikäihmisten asumiseen – vaihtoehto Keusotan palveluille

Kuvituskuva. Arkisto/Pia Vakkari
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Keusote ottaa käyttöön uuden palvelusetelin pitkäaikaisessa tehostetussa palveluasumisessa ma 29. marraskuuta alkaen, Keusoten tiedotteessa kerrotaan. Palveluseteli on vaihtoehto Keusoten omalle palvelutuotannolle. Palveluseteli voidaan myöntää asiakkaalle, kun kaikki kotona asumista tukevat palvelut ja tavallinen palveluasuminen on todettu riittämättömiksi.

Palvelusetelin tulosidonnainen maksimiarvo on tänä vuonna 120 euroa vuorokaudelta. Setelillä asiakas voi valita Keusoten alueelta tai muista kunnista haluamansa yksityisen palvelutalon. Palveluntuottajan tulee olla hyväksytty Keusoten palvelusetelituottajaksi.

Palveluseteliä voi käyttää palvelumaksuun (hoito- ja hoivapalvelut, tukipalvelut) ja ateroakamsuun. Asiakas kustantaa itse vuokran, lääkkeet ja muut kulut.

Mahdollisuutta palveluseteliin voi tiedustella Keusoten ikäihmisten neuvonnasta ja ohjauksesta, p. 019 226 0403.

Avoinna arkipäivinä ma-to klo 8-15 ja perjantaisin sekä arkipyhien aattoina klo 8-13. Sähköposti: neuvonta.ikaihmiset@keusote.fi

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut