Vuoden nurmijärveläinen 2021 -finalistit ovat selvillä! – Äänestä suosikkisi voittoon

Finalistit: Vuoden nurmijärveläinen -tittelin saa haltuunsa joku heistä.

On jälleen aika selvittää, kuka on Vuoden nurmijärveläinen -tittelin arvoinen. Nurmijärven Uutiset järjestää Vuoden nurmijärveläinen -äänestyksen nyt kahdeksatta kertaa.

Aiempien vuosien tapaan myös tänä vuonna ehdokaslistan laadinnassa on kuunneltu lukijoita, jotka pääsivät antamaan ehdotuksia jo ennen varsinaisen kisan alkua.

Mikäli omaa suosikkia ei tästä huolimatta löydy esiraadin valitsemien ehdokkaiden joukosta, voit äänestää niin sanottua ”mustaa hevosta” eli ehdottaa itse, kenelle titteli kuuluisi.

Vuoden nurmijärveläisen tulee olla henkilö, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi.

1. Arvo Laurila

Moni kuntalainen on päässyt matkaamaan taksiautoilija Arvi Laurilan kyydillä ja saanut osansa hänen hersyvistä jutuistaan ja ystävällisestä palvelustaan. Laurila on toiminut taksiautoilijana Nurmijärvellä 54 vuoden ajan. Hänen yrityksensä toiminta päättyi syksyllä -21.

2. Vicky Maaranen

Kuvataiteilija, Vedic Art -ohjaaja ja Perttulassa sijaitsevan Ateljè Oceanbornin emäntä. Maaranen toimii taideopettajana Nurmijärven kuvataidekoulussa. Hän pitää myös kursseja mm. Nurmijärven Opistolla sekä omassa ateljeessaan.

3. Juho Kantola

Klaukkalalainen Juho Kantola on aloittanut ratamoottoripyöräilyn 7-vuotiaana. Hän ajoi kaudella 2021 Espanjan mestaruussarjassa (ESBK), joka on maailman toiseksi kovin sarjataso. Hänet on hyväksytty ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan historian nuorimpana suomalaisena.

4. Gerda-Eerika Viinanen

Askellajiratsastaja palkittiin SRL:n Vuoden ratsastajanuori -palkinnolla 2020. Häntä on kuvailtu esimerkilliseksi, kaikkia kannustavaksi, monen pikkuratsastajan innoittajaksi ja hevosten pariin kannustavaksi. Hän on voittanut junioreiden lajimestaruuden kolmena vuonna peräkkäin ja päässyt PM-palkintosijoille.

5. Meebu Lahdenpää

Syntyperäinen kirkonkyläläinen tuottaja, yrittäjä ja kulttuurivaikuttaja sekä tuore Nurmijärven kunnan kulttuuripalkinto Konstiniekan saaja. Lahdenpää on toiminut monessa roolissa Kivijuhlilla ja tuonut myös stand up -kulttuurin Nurmijärvelle.

6. Jarmo Hyvönen

Rajamäen Rykmentin porukkaa eli suunnistajia, joka on laatinut kymmenien vuosien ajan suunnistusratoja esimerkiksi Keski-Uusimaa -rasteille. Hän on toiminut iltarastivastaavana koko 2000-luvun ajan. Iltarastikausia on ollut jo yli 25.

7. Mikko Peltokorpi

Nurmijärven seurakunnan Klaukkalan kirkkopiirin kanttori. Hän on vetänyt pitkään ansioituneita kuoroja Nurmijärvellä. Lauluyhtye A-Men järjesti tänä syksynä 10-vuotisjuhlakonsertin. Peltokorpi on toiminut kuoron taiteellisena johtajana koko sen olemassaolon ajan.

8. Oona Sevenius

Rajamäellä asuva 17-vuotias jalkapalloilija. Aloitti jalkapallon pelaamisen jo 5-vuotiaana RaKessa, josta siirtyi NJS/RaKen yhdistelmäjoukkueeseen ja lopulta kokonaan NJS:ään. Siellä Sevenius pelasi parhaimmillaan kolmea sarjaa (04, 03 ja naiset). Hän pelasi kaksi viimeistä kauttaan NJS:ssä pääasiassa naisten edustusjoukkueessa kakkosta, josta vaihtoi kauden jälkeen vuonna 2019 PK-35 Vantaaseen.

9. Iida Åfeldt

Aloitti bloggaamisen 10 vuotta sitten. Pitänyt Iidan matkassa -blogia kuusi vuotta. Yksinhuoltajaäiti 3-vuotiaalle pojalle. Kotoisin Nurmijärveltä, jonne hän muutti hiljattain takaisin. Oli mukana kuntavaaleissa ja on Nurmijärven keskustan ensimmäinen varavaltuutettu.

10. Musta hevonen

Jos yllä mainituissa ei ole omaa suosikkia, voit ehdottaa itse kenelle titteli mielestäsi kuuluu.

Äänestys on päättynyt.

Vuoden nurmijärveläinen

Vuoden nurmijärveläiseksi valitaan henkilö, joka on tehnyt Nurmijärveä tai nurmijärveläisyyttä myönteisellä tavalla tunnetuksi. Aiempina vuosina tittelin itselleen ovat napanneet nurmijärveläinen raviohjastaja Antti Teivainen ( 2020 ), joka on voittanut uransa aikana lähes kaikki Suomen suurkilpailut, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija Taavi Vartia ( 2019 ), taksikuski Hannu Metsäranta ( 2018 ), bussikuski Eino, ”Eikka” Ojala ( 2017 ), joka otti kisassa murskavoiton, sillä hän sai yli neljänneksen kaikista annetuista äänistä. Peltiseppä Esko Kivi sai tunnustuksen 2015, radio- ja tv-juontaja Aki Linnanahde 2014 ja ensimmäisen tittelin itselleen nappasi Uotilan Rengas-Ukko 2013.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut