Kolme kiinteistöä kaupaksi huutokaupalla – uudet omistajat nurmijärveläisiä

Nurmijärven kunnan Huutokaupat.com -palvelussa myynnissä olleet kiinteistöt ovat saaneet uudet omistajat, Nurmijärven kunta kertoo tiedotteessaan. Kiinteistöistä kaksi sijaitsi Rajamäellä, Hyttikujalla sijaitseva rinnetontti taloineen ja Terveystiellä sijaitseva rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokas paritalo. Kolmas myyntikohde oli Röykässä sijaitseva omakotitalo isolla tontilla.

Kiinteistöistä tehtiin satoja tarjouksia, ja korona-ajasta huolimatta kohteita käytiin katsomassa myös paikan päällä.

Eniten tarjouksia jätettiin ensimmäisenä myynnissä olleesta Röykän kohteesta. Kiinteistö sijaitsee 2 390 m² tontilla, jolla on 96 m²:n suuruinen, vuonna 1988 valmistunut omakotitalo sekä noin 36 m²:n suuruinen talousrakennus/autotalli. Kiinteistöä paikan päällä kävi katsomassa 11 perhettä.

Huutokaupat.com-palvelussa Röykän kohdetta käytiin katsomassa 18 290 kertaa. Myyntiä ja tehtyjä tarjouksia seurasi 341 kiinnostunutta. Tarjouksia eli huutoja tehtiin 303, ja korkeimman huudon Röykänrinne 7 sijaitsevasta kiinteistöstä teki rajamäkeläinen perhe.

Toinen myyntikohde oli Rajamäen Hyttikujalla sijaitseva 850 m2-kokoinen rinnetontti, jossa on purkukuntoinen 32 neliön omakotitalo.

Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisen pientalon, ja kohteessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Kohdetta kävi katsomassa kahdeksan henkilöä.

Huutokaupat.com-palvelussa Hyttikujan kiinteistöä käytiin katsomassa 13 114 kertaa, ja myynnin ja tarjousten seuraajia oli 235. Kiinteistöstä tehtiin 103 huutoa, ja korkeimman tarjouksen teki rajamäkeläinen mieshenkilö.

Kolmantena myynnissä oli Rajamäen Terveystiellä sijaitseva kiinteistö. Tämän rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja miljöön kannalta arvokkaan 147 m2 -kokoisen paritalon on suunnitellut arkkitehti Erkki Huttunen vuonna 1935.

Tontin pinta-ala on 2390 m². Kohdetta kävi katsomassa 22 perhettä.

Huutokaupat.com-palvelussa kohdetta käytiin katsomassa huikeat 18 484 kertaa. Myyntiä ja tehtyjä tarjouksia seurasi 320 kiinnostunutta. Kohteesta tehtiin 146 huutoa, ja korkeimman huudon teki nurmijärveläinen perhe, Nurmijärven kunnan tiedotteesta selviää.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut