Sukututkimuksen esiaskeleita kirjastolla Rajamäellä – Miten pääsee alkuun omien sukujuurien selvittelytyössä?

Oletko kiinnostunut omista juuristasi ja haluaisit tehdä sukututkimusta? Moni muu suomalainen saattaa ajatella kanssasi samoin, sanotaanhan meidän olevan maailman innokkaimpia sukututkijoita. Mutta miten pääsee alkuun omien sukujuurien selvittelytyössä? Tähän kysymykseen saa vastauksia Rajamäen kirjaston järjestämässä K-60 tapahtumassa tiistaina 14. joulukuuta kello 14. alkaen.

Kirjaston sukututkimusta käsittelevälle luennolle pääsee maksuttomalla pääsylipulla, joita on jaossa kirjastossa 29. marraskuuta alkaen. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma pidetään kirjaston yläkerrassa Rajamäen Työväenyhdistyksen erillisessä tilassa. Puhujana tapahtumassa on Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen toiminnanjohtaja Kari-Matti Piilahti. Piilahti on koulutukseltaan filosofian tohtori, ja hän työskentelee Suomen ja Pohjoismaiden historian dosenttina Helsingin yliopistossa. Piilahti toimii myös sukututkimuksen opettajana, ja hän on tehnyt yhdessä Marja Huovilan ja Pirkko Liskolan kanssa Sukututkimuksen käsikirjan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut