Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelastusarmeijan Joulupataan vain rahaa – tavaralahjoituksia ei nyt oteta koronan vuoksi vastaan

Joulupata-keräyksellä on pitkä perinne ja siitä on tullut tuttu jouluinen näky myös Nurmijärvellä. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet monella tavalla vaikeita aikoja yhteiskunnassa koronapandemian vuoksi. Pandemian vaikutukset näkyvät myös Pelastusarmeijassa muun muassa siten, että kirpputorit ja ICare myymälät ovat joutuneet supistamaan toimintaansa. Tästä johtuen tänä jouluna ei useimmilla joulupadoilla voida kerätä tavaralahjoituksia, ei myöskään Nurmijärvellä.

Kaikille padoille voi kuitenkin edellisten vuosien tapaan tuoda rahalahjoja tai lahjoittaa esimerkiksi tekstiviestillä tai Mobile Pay:llä. Nurmijärven Lions klubit keräävät Joulupadoilla rahalahjoituksia seuraavasti: Lions Club Klaukkala/Leat Klaukkalassa K-Citymarketin ja S-marketin edustoilla pe 17.12. klo 16-20 ja la 18.12. klo 10-16 sekä Lions Club Nurmijärvi/Rock Nurmijärven K-Supermarketin edustalla la 18.12. klo 10-14.

Joulupata-keräyksen lahjoitukset käytetään kotimaan vähävaraisten auttamiseen. Joulupata-keräys auttaa myös paikallisesti, sillä kunkin padan tuotot jaetaan kyseisen padan paikkakunnalla. Keräystuotoilla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä, pienituloisia eläkeläisiä, työttömiä ja työkyvyttömiä, syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria sekä ruoka-apua tarvitsevia opiskelijoita.

Tavaroita voi edelleenkin viedä suoraan Pelastusarmeijan kirpputoreille ja iCare myymälöihin. Myymälöiden sijainnit löytyvät osoitteesta https://www.pelastusarmeija.fi/myymalat. Paikalliset hyväntekeväisyyskirpputorit NKY-kirppis ja Löytölähde ottavat myös tavaralahjoituksia vastaan.

Rahakeräykseen voi osallistua netissä, Pivolla, MobilePayllä, tekstarilla sekä tilisiirrolla.