Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan Eläkeläiset 50 vuotta – koronapandemia siirsi juhlat ensi vuoteen

Klaukkalan Eläkeläiset ry perustettiin 15. huhtikuuta 1971, joten se on siten Nurmijärven kunnassa vanhin eläkeläisyhdistys, yhdistyksen tiedotteessa kerrotaan. Merkkipäiväjuhlan järjestämisen esti tänä vuonna covid-19 virus, mutta ehkä juhla toteutuu 20.4.2022?

Yhdistys on kuitenkin pystynyt järjestämään toimintaa kuluneenkin vuoden aikana jäsenistölleen.

Myös uusia jäseniä on liittynyt siitä huolimatta, että toiminta ei ole ollut täysipainoista ja kerhotoiminnan peruutuksiakin on ollut rajoitusten vuoksi paljon.

Kuluneen vuoden aikana yhdistys on järjestänyt retkiä ja teatterimatkoja silloin kun koronarajoitukset ovat sen sallineet.

Erilaiset harrasteryhmät ovat olleet suosittuja, ja yhdistyksen tanhukerho on esiintynyt myös yhdistyksen ulkopuolisissa tilaisuuksissa.

Hyvän vastaanoton ovat saaneet myös erilaiset ulkopuolisten alustajien tietoiskut kerhotilaisuuksissa.

Erilaiset harrasteryhmät ovat olleet suosittuja.

Yhdistyksen syyskokous valitsi edelleen puheenjohtajaksi Heikki Mäkisen, joka toimii myös Eläkeläiset ry:n Uudenmaan Aluejärjestö ry:n puheenjohtajana. Lisäksi hänet on valittu elokuussa pidetyssä Eläkeläiset ry:n 21:ssä Edustajakokouksessa Eläkeläiset ry:n hallituksen jäseneksi.

Varapuheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Maila Huovari, joka edustaa yhdistystä myös Nurmijärven kunnan vanhusneuvostossa.

Syyskokous valitsi myös kymmenjäsenisen johtokunnan, joka järjestäytymiskokouksessaan määritteli kullekin jäsenelle oman vastuualueen.

Ahkerat kädet yhdistyksessä ovat tuottaneet erilaisia tuotteita myyjäisiin ja arpajaisiin. Käsien tuotoksista hyvää joulumieltä päätettiin jakaa siten, että yhdistys lahjoitti villasukkia Toreeninmäen palvelutalon pitkäaikaisosaston potilaille.

Lasten sukkia, pipoja ja lapasia lahjoitettiin vähävaraisten perheiden tukemiseen Houp ry:lle jaettavaksi joulupaketteina kohderyhmälleen.