Nurmijärven kunnalta suruvalittelut Klaukkalan henkirikoksen uhrin läheisille

Nurmijärven kunta on esittänyt verkkosivuillaan surunvalittelunsa viikonloppuna 11.–12.12. menehtyneen nurmijärveläisen läheisille. Surmattu oli pidetty henkilö ja suru koskettaa läheisesti monia kuntalaisia.

– Haluan esittää kunnan puolesta syvimmän osanottoni uhrin omaisille ja ystäville. Tapaus on järkyttänyt meitä kaikkia ja ajatuksemme ovat teidän luonanne, kunnanjohtaja Outi Mäkelä sanoo kunnan suruvalittelussa.

Kunta on tarjonnut kriisiapua ja henkistä tukea alueen kouluissa sekä nuorten keskuudessa. Nurmijärven seurakunta yhdessä Nurmijärven kunnan nuorisotoimen kanssa tarjoaa mahdollisuuden tulla hiljentymään ja juttelemaan Klaukkalan kirkkoon huomenna torstaina 16.12. klo 15–17.

Klaukkalan kirkon edessä olevalle muistelumuurille voit halutessasi tuoda kynttilän muistamaan menehtynyttä ja muistuttamaan väkivallan mielettömyydestä. Jokainen väkivallan vuoksi tapahtunut kuolema on liikaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut