Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Demareilla 15 ehdokasta aluevaaleissa

Nurmijärven Demarit vahvisti edustajiston syyskokouksessa lopullisen ehdokaslistansa ja asetti tavoitteensa aluevaaleihin, kerrotaan Nurmijärven Demareiden tiedotteessa.

Aluevaalien ehdokashankinta ja vaalityö on Nurmijärven Demareiden mukaan sujunut hyvin. Ehdokkaita on Nurmijärveltä listalla viisitoista.

– Kaikki ehdokkaamme ovat hyvin sote-asioihin perehtyneitä ja tavoitteemme on saada läpi niin monta ehdokasta, että Nurmijärven ääni kuuluu uuden hyvinvointialueen päättävissä elimissä, toteaa kunnallisjärjestön puheenjohtaja Harri Lepolahti tiedotteessa.

Demarien ehdokkaina Nurmijärveltä ovat Tarja Heino, Marko Heinonen, Jari Kovanen, Jerry Latva, Harri Lepolahti, Maria Luoma, Marika Mäntyniemi, Erkki Rantanen, Esa Rahunen, Sirkka Rousu, Alpo Sailio, Esa Sairanen, Marja-Leena Sandelin, Osmo Suominen ja Ismo Uusitalo.

Nurmijärven Demarit pitää aluevaaleja hyvin tärkeänä Nurmijärven sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden tulevaisuuden kannalta.

Demarien asettamien tavoitteiden mukaan kuntalaisten pitää tulevaisuudessa saada tarvitsemansa, turvallisen ja sujuvan arjen takaavat, palvelut läheltä ja oikea-aikaisesti. Palveluja tuottavan henkilöstön riittävyydestä ja hyvinvoinnista on pidettävä huolta.

– Jokaisella meistä on oikeus laadukkaisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Palvelut ovat ihmisiä varten. Ne pitää järjestää asiakaslähtöisesti ja ihmisiä kuunnellen, Lepolahti sanoo.