Koronatilanne huonontunut edelleen – vanhemmat voivat hakea lapsillen vapautusta koulutyöstä

Nurmijärven koronatilanne on huonontunut ja tartuntoja todetaan Nurmijärvellä eniten Keski-Uudenmaan alueella, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa.

– Olemme saaneet viikonlopun aikana tiedon, että Nurmijärven kouluissa ja päiväkodeissa on tapahtunut useita altistumisia koronavirukselle viimeisten päivien aikana. Kouluilta ja päiväkodeilta on tiedotettu kyseisten ryhmien huoltajia Päikyn ja Wilman välityksellä, tiedotteessa sanotaan.

Huonontuneesta koronatilanteesta johtuen vanhemmat voivat mahdollisuuksiensa mukaan ja tilannetta arvioituaan hakea lapsilleen vapautusta koulutyöstä tai esiopetuksesta loppuviikon (21.–22.12.2021) ajaksi. Lupa haetaan Wilmassa olevalla lomakkeella. Kunta suosittelee luvan myöntämistä.

Kouluautoissa (koulutakseissa) kulkevien oppilaiden huoltajia pyydetään tekemään peruutukset Kouluun.fi-palvelun kautta poissaolopäivien osalta.

– On tärkeää, että koululaisten huoltajat seuraavat lastensa oireita ja noudattavat Keusoten altistuneiden koronatestisuositusta. Ohjeen mukaan vanhempi voi harkintansa mukaan viedä lapsen koronatestiin, kun epäilee koronavirusinfektiota. Oireisena ei saa tulla kouluun tai esiopetukseen, tiedotteessa ohjeistetaan.

Myös varhaiskasvatuksen piirissä olevien lasten huoltajia toivotaan tilanteen salliessa harkitsemaan lasten ottamista kotiin 21.-23.12.2021. Poissaolosta ilmoitetaan normaaliin tapaan Päikyn kautta. Oireisena ei saa tulla päiväkotiin.

Nurmijärven lukio tiedottaa omasta toiminnastaan Wilman välityksellä 20.12.2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut