Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Konsulttipalvelu Akordi Oy apuun kaavoituksen kehittämisessä – kustannusarvio 13 000 euroa

Nurmijärven kunta hankkii kaavoituksen kehittämisprosessin konsulttipalvelun Akordi Oy:ltä. Asiasta on tehty viranhaltijapäätös. Hankinnan ennakoitu arvo on 13 000 euroa (alv.0%).

Hankinta tehdään suorahankintana Akordi Oy:ltä, koska markkinoilla ei ole tarjolla muuta riittävän kattavaa palvelua. Hankinnan kilpailuttamisella ei ole mahdollista saada kilpailutuksesta aiheutuvaa kustannusta vastaavaa hyötyä.

Päätös liittyy Nurmijärvellä käynnissä olevaan kaavoituksen kehittämistyöryhmän raportin toimeenpanoa ohjaavan toimenpideohjelman laatimiseen.

Asian esittelytekstin mukaan on kunnan edun mukaista, että toimenpideohjelman laadinnassa ja sen mukaisten toimenpiteiden käynnistämisessä edetään ripeästi. Kunnanjohtaja on todennut, että työn toteuttaminen tiiviillä aikataululla edellyttää lisäresursseja ja tukea. Ratkaisut on tarkoituksenmukaista etsiä yhteistyössä siten, että valitut toimenpiteet ovat maankäyttö- ja rakennuslain mukaan toteutettavissa.