Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Taitoluistelijoiden joulutapahtumassa riitti vilskettä – esiintymässä lähes 160 luistelijaa

Luistelu: Esiintymässä lähes kaikki seuran 160 luistelijaa.

Nurmijärven Taitoluistelijoiden joulutapahtumassa riitti vilinää, vilskettä ja palkintojuhlan tuntua lauantaina 18. joulukuuta.

Perinteeksi muodostuneessa vuosittaisessa tapahtumassa esiintyivät niin luistelukoulu-, harraste- kuin kilparyhmätkin, sekä lapset että aikuiset. Jäällä nähtiin kaksitoista taidokasta jouluista esitystä joulumusiikin saattelemana.

Frozen Mistrals -aikuismuodostelmajoukkueen joulumuorit avasivat tapahtuman vauhdikkaalla joulusiivouksen esityksellään. Jäällä nähtiin kehitys- ja kilpaluistelijoiden upeita esityksiä Pähkinänsärkijästä, joulupukin pajasta ja tonttuparaatista talven taikaan, lumiseen jouluun sekä jouluaattoon.

Harrasteryhmät esittivät lumihiutaleita ja pakkasyön. Myös iso porolauma viihdytti harrasteluistelijoiden esityksessä.

Aikuiset häikäisivät joulu kaupungilla teemallaan. Lopuksi jään valtasivat hellyttävät luistelukoulun ryhmät pikkuisina tonttuina. Tapahtuman kruunasi punanuttuinen yllätysvieras – itse joulupukki saapui jäälle jakamaan luistelijoille pienet muistamiset.

Tilaisuudessa jaettiin myös Nurmijärven Taitoluistelijoille aikuisten tähtiseura-merkki. Seuralle on aiemmin myönnetty tähtiseura-tunnustus lasten ja nuorten osalta. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen seurojen laatuohjelma, johon Suomen Taitoluisteluliitto STLL on valinnut 18 laadukasta luisteluseuraa.

Tilaisuudessa jaettiin aikuisten tähtiseura-merkki.

Tähtiseura-tunnustuksen jakoi STLL koulutus- ja seuratoiminnan kehittäjä Sanna Vuorinen.

Lisäksi palkittiin taitoluisteluvalmentajat Maj Holmberg ja Katja Lähteenmäki sekä aktiiviset seuratoimijat Kaisa Sainio ja Sanna Vuorinen Nurmijärven Taitoluistelijoiden kunniajäsenyydellä.