Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvi mukaan Aarre appiin – yhtenä tavoitteena Sääksin brändin kehittäminen

Taina Joutsen

Nurmijärven kunta solmii palvelusopimuksen Snapplication Oy:n Aarre app -matkailusovelluksesta.Sopimuksen rahallinen vaikutus vuonna 2022 on 3 790 euroa (alv 0). Summa sisältää avausmaksun ja vuosimaksun. Mikäli sopimusta jatketaan vuodelle 2023, vuosikustannus on kunnalle 1 590 euroa.

Palvelusopimuksessa on kyse seudullisesta matkailuopassovelluksesta Uudellamaalla. Sovellus tarjoaa matkailijoille informatiivista tietoa Uudenmaan alueen palvelutarjonnasta, tapahtumista ja matkailukohteista, kuten luonto- ja kulttuurikohteista.

Samalla palvelu tarjoaa markkinapaikan, josta voidaan ostaa erilaisia palveluja ja aktiviteetteja.

Palvelu on ollut käytössä keväästä 2019 asti Lappeenrannassa, ja tämän jälkeen muissa Etelä-Karjalan kunnissa. Sovelluksen nimi vaihtui Aarre Appiksi kesällä 2021 ja lisää käyttäjätoimintoja kehitetään.

Nurmijärven kunnanvaltuusto on kokouksessaan marraskuun kokouksessaan hyväksynyt talousarvion vuodelle 2022 ja samassa yhteydessä strategiaa edistävät sitovat toiminnalliset tavoitteet vuodelle 2022. Yhtenä tavoitteena on matkailutoimialan kehittäminen ja tähän liittyen matkailumarkkinoinnin sekä Sääksin alueen brändin kehittäminen.

Palvelusopimus seudullisesta matkailusovelluksesta Snapplication Oy:n kanssa liittyy näihin tavoitteisiin.