Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haasteita rekrytoinnissa – kunta kokeilee suorahakupalvelua

Kaavoituksen ja maankäytön tulosalueella Nurmijärven kunnassa on parhaillaan useita avoimia tehtäviä ja virkoja. Kaavoituksen asiantuntijoiden ja päällikkötehtävän rekrytointi on ollut haasteellista, koska alalla on työvoimapulaa ja avoinna oleviin tehtäviin ei perinteisin rekrytoinnin ja markkinointiviestinnän keinoin saada hakijoita. Tilanne vaikuttaa kaavoituksen toimintoihin ja palveluihin.

Pitkittyneiden rekrytointiongelmien vuoksi asemakaavoituksen ja asemakaavasuunnittelijan rekrytoinneissa vuoden 2022 alussa päätetty käyttää kokeiluluonteisesti suorahakupalvelua. Sen tarkoituksena on saada lisää tehtäviin soveltuvia hakijoita, jotta avoimet tehtävät saataisiin täytetyksi.

Nurmijärven kunta hankkiikin asemakaavapäällikön ja kokeneen asemakaavoittajan tehtäviä suorahakupalveluna Inhunt Group Oy:ltä. Asemalkaavapäällikön osalta hankinnan hinta on 13 500 euroa (alv 24%) ja asemakaavoittajan osalta 11 900 euroa (alv 24%%) edellyttäen, että haut tehdään yhdessä.