Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Massarokotukset käyntiin 3.1. – Kirkonkylän rokotuspisteen paikka vaihtuu

Keusoten massarokotusviikkojen Kirkonkylän Walk in -koronorokotuspiste ei sijaitsekaan kunnantalolla kuten Keusote on aiemmin tiedottanut, vaan Toreenintalolla (Rajamäentie 9 A, Kirkonkylä). Toreenintalon tilat ovat Keusoten mukaan massarokotuksille paremmat. Myös Klaukkalassa (Viirintie 3, Klaukkala), on Walk in -rokotuspiste. Massarokotusviikot järjestetään kaikissa Keusoten alueen kunnissa 3.-23. tammikuuta.

Iltarokotusaikoja tullaan järjestämään jokaisen kunnan alueella massarokotusviikoilla. Ensimmäisellä viikolla on kuitenkin mahdollista, ettei iltarokotusaikoja pystytä tarjoamaan joka ilta jokaisen kunnan alueella. Keusote tiedottaa ilta-ajoista tarkemmin erikseen.

Kaikkien kuntien alueilla järjestetään massarokotusviikoilla Walk in- ja Hyvinkäällä myös Drive in -rokotuksia ilman ajanvarausta. Walk in rokotukset toteutetaan sisätiloissa, Drive in –rokotuspisteille tullaan autolla ja rokotukset annetaan auton ikkunasta.

Keusote tiedottaa massarokotuksista viikoittain verkkosivuillaan keusote.fi/koronarokotukset ja sosiaalisessa mediassa.