Massarokotukset käyntiin 3.1. – Kirkonkylän rokotuspisteen paikka vaihtuu

Keusoten massarokotusviikkojen Kirkonkylän Walk in -koronorokotuspiste ei sijaitsekaan kunnantalolla kuten Keusote on aiemmin tiedottanut, vaan Toreenintalolla (Rajamäentie 9 A, Kirkonkylä). Toreenintalon tilat ovat Keusoten mukaan massarokotuksille paremmat. Myös Klaukkalassa (Viirintie 3, Klaukkala), on Walk in -rokotuspiste. Massarokotusviikot järjestetään kaikissa Keusoten alueen kunnissa 3.-23. tammikuuta.

Iltarokotusaikoja tullaan järjestämään jokaisen kunnan alueella massarokotusviikoilla. Ensimmäisellä viikolla on kuitenkin mahdollista, ettei iltarokotusaikoja pystytä tarjoamaan joka ilta jokaisen kunnan alueella. Keusote tiedottaa ilta-ajoista tarkemmin erikseen.

Kaikkien kuntien alueilla järjestetään massarokotusviikoilla Walk in- ja Hyvinkäällä myös Drive in -rokotuksia ilman ajanvarausta. Walk in rokotukset toteutetaan sisätiloissa, Drive in –rokotuspisteille tullaan autolla ja rokotukset annetaan auton ikkunasta.

Keusote tiedottaa massarokotuksista viikoittain verkkosivuillaan keusote.fi/koronarokotukset ja sosiaalisessa mediassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut