Ostitko näitä hedelmiä S-kaupasta? Älä syö: vedetään pois myynnistä

Jos ostoskoriin päätyi rasiallinen kreikkalaisia Rainbow-kiivejä eikä niitä tullut syötyä, ei välttämättä kannatakaan. SOK on nimittäin ilmoittanut vetävänsä myynnistä erän kiivejä, sillä niistä on löytynyt omavalvonnassa EU:n määräykset ylittävä määrä kasvinsuojeluaineita.

SOK pyytää hävittämään hedelmät.

Takaisinveto koskee 500 gramman rasiaan pakattuja Rainbow-kiivejä, joiden lajike on Hayward ja alkuperämaa Kreikka. Virheellisen erän tunniste on 21.349 350. (EAN-koodi: 7340011428497).

Tuote-erä on tuotu myyntiin 23. joulukuuta 2021 alkaen ja sitä on ollut myynnissä S-ryhmän Prisma-, Food Market Herkku, Sokos Herkku, S-market-, ABC-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Ostos hyvitetään myymälässä Erä/Parti: 21.349 350 -merkinnän sisältävää etikettiä vastaan, S-ryhmä tiedottaa.

Tulli on löytänyt useista tuotteista EU:ssa kiellettyä torjunta-ainetta – Valvonnasta luovuttiin jo kerran, mutta nyt se on ollut syynä joka toiseen ruoan takaisinvetoon tänä vuonna

Markkinoitu ympäristöystävällisinä mutta voivatkin vaarantaa terveyden – bambua sisältävät muovituotteet tehovalvontaan

Bambua ei saa sekoittaa elintarvikemuoviin EU:ssa, mutta niitä myydään silti – Lukuisia astioita vedetään takaisin mahdollisen terveyshaitan takia

Ostitko vauvalle tämän tuttiketjun? Poista käytöstä välittömästi, tukehtumisvaara

Vakava varoitus viranomaiselta: Jos ostit jonkun näistä eläinvalaisimista, lopeta käyttö välittömästi!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut