Mauno Lehtinen jatkaa muistiyhdistyksen johdossa – "Muistisairaiden hoidossa ja hoivassa paljon parannettavaa"

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistyksen syyskokous valitsi yksimielisesti hallituksen jäsenet toimikaudelle 2022. Puheenjohtajana jatkaa Mauno Lehtinen. Muut hallituksen jäsenet ovat Sirpa-Leena Arvinen-Lindroos, Päivi Hannuksela, Riitta Heinonen, Terhikki Koskinen, Tenho Kohonen, Juhani Koski, Pia Laitinen, Maire Virkki ja varajäseninä Aila Adamssson ja Pirjo Chorin.

Keski-Uudenmaan Muistiyhdistyksen toiminta-alue kattaa Järvenpään, Keravan, Nurmijärven ja Tuusulan. Muistisairaat ovat suurimpia sairausryhmiä, joiden osuus on noin 70 prosenttia tehostetun asumispalvelun ja kotihoidon asiakkaista samoin kuin omaishoidon hoidettavista, Keski-Uudenmaan Muistiyhdistys ry kertoo tiedotteessaan.

Muistiyhdistys korostaa, että muistisairaiden hoidossa ja hoivassa on paljon parannettavaa, joista hyötyvät niin muistisairaat kuin omaiset sekä myös palvelujen tuottavat jopa taloudellisesti.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut