Ennakkoäänestys jatkui torstaina tasaisena – jumboina Pornainen ja Hyvinkää, kärjessä Kerava

Hyvinvointialuevaalien ennakkoäänestys jatkui toista päivää torstaina lähes samaa tahtia kuin keskiviikkona. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella oli vaalien tulospalvelussa ilta kahdeksan jälkeen annettu kahden päivän aikana 9989 ääntä, mikä on 6,3 prosenttia äänioikeutetuista.

Hyvinkäällä äänestysaktiivisuus on 4,9, Järvenpäässä 6,9, Mäntsälässä 6,6, Nurmijärvellä 6,8, Pornaisissa 4,6 ja Tuusulassa 6,9 prosenttia.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella ennakkoon on äänestänyt nyt 12 734 eli 5,8 prosenttia alueen äänioikeutetuista. Keravalla on edelleen lähdetty vaalipaikoille vilkkaimmin Keski-Uudellamaalla: äänestysprosentti on nyt 8,5. Keravalaisista 2537 on äänestänyt.

Naisia oli kummallakin hyvinvointialueella torstaina liikkeellä huomattavasti enemmän kuin miehiä.

Koko maassa ennakkoääniä on nyt annettu 7,7 prosenttia.

Vaaleilla valitaan uusien hyvinvointialueiden valtuustot, jotka jatkossa päättävät sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen järjestämisestä.

Meneillään olevien aluevaalien ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 18.1. asti. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 23.1

69 valtuutetun valinta alkoi – katso tästä millainen oli ensimmäisen ennakkoäänestyspäivän äänestysinto Keusoten kunnissa ja Keravalla

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut