Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon 2022 saaja haussa – vuoden teemana luonnon monimuotoisuus

Keski-Uudenmaan ympäristökeskus etsii ympäristöpalkinnon 2022 saajaa. Palkinnon tarkoituksena on nostaa jo kahdeksatta kertaa esille ympäristötekoja Keski-Uudellamaalla ja kannustaa eri tahoja ympäristön kannalta esimerkilliseen ja ansiokkaaseen toimintaan, Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen tiedotteessa kerrotaan. Tänä vuonna kilpailun teemana on luonnon monimuotoisuus.

Palkinnon saajaksi voi esittää omaa toimintaansa tai muuta tuntemaansa yritystä, yhdistystä, yhteisöä tai yksityishenkilöä. Voittaja palkitaan 1000 eurolla.

Ympäristöpalkinnon perusteet: Ympäristöpalkinnon saajan tulee olla Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa toimiva yritys, yhdistys, yhteisö tai yksityinen henkilö. Palkinto on tarkoitettu tunnustukseksi ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta. Saaja on esimerkkinä muille alalla toimiville.

Kilpailuehdotukset tulee toimittaa 2.3.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen yaktoimisto@tuusula.fi tai postitse osoitteeseen Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, PL 60, 04301 Tuusula. Sähköpostin otsikkokentään/kirjekuoreen maininta ”Ympäristöpalkinto 2022”.

Kilpailuehdotuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat:

Ehdotettu palkinnon saaja

Miten ehdokas on edistänyt luonnon monimuotoisuutta toiminnassaan?

Milloin toiminta on alkanut ja jatkuuko se yhä?

Hakijan yhteystiedot

Ehdokkaan yhteystiedot (jos eri kuin hakijan).

Päätöksen voittajasta tekee Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut