Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä ehtii jututtaa aluevaaliehdokkaita – Klaukkalassa vaalitori lauantaina

Klaukkalan torilla järjestetään lauantaina 22. tammikuuta kello 10-14 vaalitori, jossa on mahdollista tavata kaikkien puolueiden aluevaaliehdokkaita. Vaalitorilla voi saada selvennystä siihen, mistä aluevaaleissa on kysymys ja puhuttaa turvaetäisyydellä maskin takaa ehdokkaita.

Tapahtuman järjestävien puolueiden mukaan tavoitteena on nostaa äänestysvilkkautta ja kuten aina vaaleissa, saada omia ehdokkaita aluevaltuustoon päättämään sote-asioista.

Torilla järjestetään vaalipaneeli klo 12, jossa kaikkien puolueiden ehdokkaat vastaavat vaaleihin liittyviin kysymyksiin. Juontajina ovat nuorisovaltuuston puheenjohtaja Tino Uusi-Heikkilä, vanhusneuvoston jäsen Jorma Niinistö ja vammaisneuvoston puheenjohtaja Esa Lahtela.

Klaukkalan torilla on samaan aikaan torimyyjiä, jotka tarjoavat kävijöille virkistystä ja virikkeitä lauantaipäivään. Aluevaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta.

Puolueista kokoomus, keskusta, perussuomalaiset, sosiaalidemokraatit ja vihreät ovat olleet järjestämässä toreja, mutta kaikki puolueet on kutsuttu osallistumaan.