Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korsisaari saattaa joutua perumaan osan vuoroistaan – syynä koronan aiheuttamat poissaolot

Koronapandemian ja flunssakauden vuoksi on mahdollista, että Nurmijärven joukkoliikenteen vuoroja joudutaan perumaan, Korsisaaren tiedotteessa sanotaan.

Perumisen syynä ovat karanteenit ja sairaspoissaolot, jotka ovat lisääntyneet myös Korsisaarella.

– Tällä hetkellä pyrimme järjestämään työvuorot niin, että saisimme kaikki joukkoliikenteen vuorot hoidettua. Tiedot karanteeneista ja sairaspoissaoloista saattavat kuitenkin tulla hyvinkin lyhyellä varoajalla, jolloin emme välttämättä pysty kaikissa tapauksissa sijaista järjestämään, tiedotteessa sanotaan.

Korsisaarella tehdään töitä sen eteen, että mahdolliset vuorojen peruuttamiset kohdistuvat niin, että niistä koituu asiakkaille pienin mahdollinen vaiva.

Koska peruutukset voivat tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, päivittää Korsisaari tiedon tilanteesta omilleni sivuilleen ajankohtaista -osioon mahdollisimman pian. Mahdollisesti peruutettavat vuorot pyritään päivittämään myös Matkahuollon reittioppaaseen.

– Pahoittelemme kaikille matkustajille vuorojen peruutuksista aiheutuvaa haittaa ja teemme kaikkemme, että peruutuksia tulisi mahdollisimman vähän, Korsisaaren tiedotteessa sanotaan.