Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan uusi S-market valmistuu maaliskuun alkupuolella – Brunnin S-marketin kohtalo selvillä

Kauppa: Uusi S-market on valikoimaltaan kuin pienikokoinen Prisma.

Klaukkalan uuden S-marketin rakennustyöt Lepsämäntien ja Klaukkalantien kulmauksessa etenevät aikataulussa. Uuden kaupan on tarkoitus avata ovensa ensimmäisen kerran torstaina 10. maaliskuuta.

Aiemmin on kerrottu, että Klaukkalan uudesta S-marketista on tulossa HOK-Elannon suurin S-market. Uudessa rakennuksessa on kerrosneliöitä kaikkiaan reilut 4900. S-marketille on tulossa myymäläpinta-alaa 3300 neliötä, ja lisäksi rakennukseen tulee kolme pienempää liiketilaa. Pienliikkeiden vuokralaiset on valittu. Klaukkalan uusi apteekki on kertonut sijoittumisestaan kiinteistöön jo aiemmin, mutta nyt myös kaksi muuta on selvillä.

– Apteekin lisäksi pienissä tiloissa aloittavat pesula sekä optikkoliike. Tarkemmin en osaa sanoa, mitkä firmat kyseisiä liikkeitä pitävät. Muuten tila on S-markettia, Brunnin sekä tulevan S-marketin marketpäällikkö Piritta Heiskanen sanoo.

Tällä hetkellä valtavassa hallissa ollaan täydessä työn touhussa, kun tulevaan kauppaan asennetaan kylmäkalusteita ja HOK-Elannon tiimi "sisustaa" tilaa. Samaan aikaan myös Fazerin leipomo nousee aitiopaikalle. Lämmin kalusto saapuu tiloihin tämän viikon aikana. Heiskasen mukaan hyllytys tehdään viikkoa ennen avajaisia.

Valikoimaltaan S-market muistuttaa Heiskasen mukaan pientä Prismaa.

– S-marketin perusvalikoiman lisäksi täällä on sushibuffet, HOK-Elannon ravintolatoimintaa, ruokatori sekä Fazerin leipomo. Käyttö- ja päivittäistavaroita on myös paljon normaalia S-marketin valikoimaa laajemmin. Koska tilaa on, olemme nostaneet myös valikoiman suuruutta, Heiskanen paljastaa.

Olemme nostaneet valikoiman suuruutta.

Hänen mukaansa henkilökuntaa on jo palkattu, mutta rekrytointi on edelleen avoinna.

Klaukkalalaisia on kiinnostanut kovasti myös Brunnin liikekeskuksessa sijaitsevan S-marketin kohtalo. Niin sanottu vanha S-market on sijainnut Brunnissa vuodesta 2016 lähtien.

– Toistaiseksi Brunnin S-market jää paikoilleen. Kun tämä uusi avataan, niin katsomme tilannetta tarkemmin, Heiskanen sanoo.

Heiskanen vetää itse kumpaakin yksikköä ja on hyvin tyytyväinen päätökseen säilyttää Brunnin S-market, vaikka uusi avataan pian.

– Haluan, että kumpikin pärjää ja voi hyvin. Palvelemme hyvin myös kuntalaisia, kun kauppoja on Klaukkalassa kaksi, hän sanoo.

Hän pitää myös siitä, että kuntalaisten toive saadaan toteutettua, kun kauppaan on jatkossa lyhyt matka asuinpaikasta riippumatta.

– Kun kaupat ovat ikään kuin Klaukkalan molemmissa päissä, niin asiointi helpottuu, Heiskanen sanoo.

Heiskanen vinkkaa uudesta S-marketista myös Rajamäen suuntaan ja muistuttaa, että kaupasta saa muun muassa pyyhkeitä, kuulokkeita ja sisustustavaraa.

– Rajamäeltä on kuitenkin lyhyempi matka Klaukkalaan kuin esimerkiksi Kaareen tai Hyvinkäälle ostoksille. Suksia tai polkupyöriä uudesta S-marketista ei sentään saa, mutta paljon enemmän kuin muista vastaavista, hän sanoo.