Hyvän mielen tukijoita koulutetaan keväällä – hakea voi joko tukihenkilöksi tai -koirakoksi

Maaliskuussa käynnistyy Hyvän Mielen Tukija -peruskoulutus.

Koulutuksen kesto on yhteensä 35 tuntia, joka sisältää etä- sekä lähitapaamisia 17.3.–25.5. Koulutus on maksuton ja lähitapaamiset järjestetään Järvenpäässä.

Koulutukseen voivat hakea täysi-ikäiset ja jotka tuntevat, että oma elämä on tasapainossa, niin että voi olla tukena ja apuna toiselle.

Koulutuksen järjestäjä Mieli ry toivoo, että osallistujilla on mahdollista sitoutua myös pidempiin tukisuhteisiin.

Hyvän Mielen Tukija osallistuu tärkeään tehtävään tukien heikommassa asemassa olevien hyvinvointia, tarjoamalla kuuntelevaa keskusteluapua elämän eri tilanteissa ja olemalla tukena arjen askareissa.

Tukijana saa iloa auttamisesta ja mahdollisuuden olla mukana laajassa vapaaehtoisverkostossa paikallisesti sekä valtakunnallisesti.

Koulutukseen haetaan Keski-Uudenmaan mielenterveysseura ry KUMSin kautta joko tukihenkilöksi tai tukikoirakoksi yhdessä oman koiran kanssa.

Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan kums@kolumbus.fi -sähköpostiin viimeistään sunnuntaina 6.2.

Hakemukseen kirjataan hakeeko tukihenkilöksi tai tukikoirakko-koulutukseen. Tukikoirakon koulutuksessa koiran tulee olla vähintään 1-vuotias ja koiran soveltuvuus tehtävään tarkastetaan koulutuksen alussa.

Lisätiedot www.mielenterveysseurat.fi/ajankohtaista.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut