Kunta varoittaa – päiväkodit ja päiväkotiryhmät saatetaan sulkea lyhyellä varoitusajalla

Nurmijärven päiväkotien tilanne on vallitsevassa koronatilanteessa erittäin vaikea. Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan työntekijöiden sairastumisista ja sijaispulasta johtuvan henkilöstöpulan vuoksi kunta on varautunut päiväkotiryhmien tai päiväkotien hetkellisiin sulkemisiin.

Tällöin kunta ei voi järjestää lapsen varhaiskasvatusta määrättyyn ajanjaksoon lapsen omassa päiväkotiryhmässä, vaan lapsen päivähoito tapahtuisi joko toisessa ryhmässä, päiväkodissa tai kotona. Kun hoito tapahtuu kotona, perheille korvataan poissaolo hyvittämällä asiakasmaksut lapsen poissaolopäiviltä.

Hetkellinen päiväkotiryhmän/päiväkodin sulkeminen on viimeisiä keinoja, johon kunta ryhtyy ainoastaan pakon sanelemana, tiedotteessa sanotaan.

Kunta on perjantaina 21. tammikuuta tiedottanut vallitsevasta tilanteesta varhaiskasvatuksen huoltajia Päikyn välityksellä, jotta huoltajat osaavat varautua mahdollisesti nopeisiinkin muutoksiin.

Nurmijärven kunta tiedottaa mahdollisista muutoksista ja sulkemispäätöksistä varhaiskasvatuksen huoltajia Päikyn kautta. Kunta toivoo, että varhaiskasvatuksen huoltajat seuraavat aktiivisesti Päikkyä.

Nurmijärven kunta pahoittelee vallitsevasta tilanteesta aiheutuvaa huolta.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut