Kunnanvaltuusto hyväksyi sopimuksen Keskon kanssa – logistiikkakeskuksen tontti- ja katuliittymien kustannukset puoliksi

Nurmijärven kunnanvaltuusto on hyväksynyt Nurmijärven kunnan ja Kesko Oyj:n välisen sopimuksen, jossa päätetetään asemakaavan toteuttamisen jakoperusteista kunnan ja Keskon välillä.

Asemakaava koskee Kesko Oyj:n Ilvesvuoreen suunnittelemaa logistiikkakeskusta.

Yhteistyössä Kesko Oyj:n kanssa laaditun sopimusluonnoksen mukaisesti tontti-/katuliittymien suunnittelu- ja rakentamiskustannukset maanteille 130 Hämeenlinnantie ja 1311 Siippoontie tarpeellisine alikulkuineen jaetaan Nurmijärven kunnan ja Kesko Oyj:n kesken puoliksi.

Tontti- ja katuliittymien suunnittelu- ja rakentamiskustannusten alustava kustannusarvio on 3,4 miljoonaa euroa.

Maantien 130 varteen mahdollisesti tarvittavan melusuojauksen kustannusjaosta sovitaan erikseen, kun asiaan liittyvä tiesuunnitelma on valmistunut.

Sopimus tulee voimaan, kun kunnan sopimuksen hyväksymistä koskeva päätös on lainvoimainen ja kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut