Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Työtehoseuran Pertti Hoururannalle Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

TTS Työtehoseuran nurmijärveläiselle yksikön johtaja, koulutuspäällikkö Pertti Hourunrannalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi, kerrotaan Metsämiesten Säätiön tiedotteessa. Stipendin arvo on 500 euroa.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat: Itsensä johtaminen, vastuun ottaminen, oppii ja opastaa sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.