Vastaus aloitteeseen: Nurmijärvi ei hae Hinku-kunnnaksi

Teknisellä lautakunta on käsitellyt kokouksesaan valtuustoaloitetta, joka oli tehty jo 11.3.2016. Sirkka Rousu (sd) ja 15 muuta tekivät aloitteen siitä, että Nurmijärvi hakisi Hinku-kunnaksi eli mukaan Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeeseen.

Tekninen lautakunta toteaa, että Nurmijärven kunnan osalta Hinku-kriteerien täyttäminen on mahdollista, kun Hinku-hankkeeseen sitoudutaan ja sen toimeenpanoon varataan riittävästi resursseja sekä raportoidaan kriteerien mukaisesti.

Lautakunta toteaa, että kunnan antamien lausuntojen mukaisesti kunta toteuttaa ilmastotoimia Hiilineutraali Uusimaa -hankkeen kautta. Lisäksi kunta seuraa jatkossakin Hinku-kunnissa tehtävää ilmastotyötä.

Nurmijärvi on tehnyt erilaisia asiaan liittyviä selvityksiä, joiden perusteella tekninen lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että kunta ei tässä vaiheessa hae liittymistä Hinku-kunnaksi.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut