Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirkkotien ja Kehätien välisen kevytväylän rakentaminen talvitauolla – urakan odotetaan valmistuvan kesäkuussa

Klaukkalantien jalankulku- ja pyörätien rakennustyöt ovat olleet talvitauolla 17. tammikuuta alkaen, ja talvitauko jatkuu arviolta maaliskuun, Nurmijärven kunta kertoo tiedotteessaan.

Urakoitsija seuraa kevään edistymistä ja aikatauluttaa töiden jatkamisen, kun olosuhteet sen sallivat. Rakennusurakan arvioidaan olevan täysin valmis kesäkuussa 2022.

Klaukkalantien nopeusrajoitus koko urakkaosuudella tulee olemaan 50 km/h rakennusurakan ajan. Työnaikainen nopeusrajoitus on voimassa myös talvitauon ajan, sillä alueella on poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä.

Nurmijärven kunta rakennuttaa Klaukkalantien jalankulku- ja pyörätien välille Kirkkotie – Mt 132 (Klaukkalan kehätie) liittymä. Rakennusurakan tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta sekä yhteyksiä linja-autopysäkeille ja linja-autopysäkkien varustelutasoa. Rakennusurakan toteuttaja on Terrawise Oy.