Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäduunia OP Uusimaan piikkiin – 150 nuorelle kesätyötä

OP Uusimaa haluaa mahdollistaa Kesäduunin 150 nuorelle OP:n piikkiin ja kutsuu mukaan kesätyöntekijöitä tarvitsevia yhdistyksiä ja seuroja.

OP Uusimaa etsii helmikuun ajan alueeltaan Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Karkkilasta, Keravalta, Kirkkonummelta, Lohjalta, Nurmijärveltä, Siuntiosta, Tuusulasta ja Vihdistä yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja seuroja, jotka voisivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä, pankin tiedotteessa kerrotaan.

Kesäduuni OP:n piikkiin –kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan vähintään kahden viikon ajaksi, ja OP Uusimaa lahjoittaa nuoren palkan yhdistykselle.

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somelähettilääksi, luonnonhoitotehtäviin tai vaikkapa seuralaiseksi senioreille. Työtä tulee tarjota vähintään kahdeksi viikoksi ajoittuen koulujen kesälomakauteen.

OP Uusimaa osallistuu palkkakustannuksiin 400 euron tuella kesätyöntekijää kohden. Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun ja vastaa työnantajavelvoitteista.

– Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu, josta saatu kokemus kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Samalla tulee harjoitelleeksi työhakemuksen laatimista, työhaastattelua ja esiintymis- ja yhteistyötaitoja. Hyvästä kesätyökokemuksesta jää mukava muisto koko loppuelämäksi, kiteyttää OP Uusimaan henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen.

Kampanjan avulla OP Uusimaa haluaa myös tukea toimialueensa yhdistysten toimintaa. Maaliskuun alussa OP Uusimaa valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin.

Yhdistykset voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -tukea helmikuun loppuun asti osoitteessa https://www.op.fi/web/op-uusimaa/yhdistyshaku

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan yhdistysten tarjoamaa kesätyötä 14.3. –17.4. Ohjeistus kesätyönhakuun ja avoimet työpaikat julkaistaan hakuajan alkaessa osoitteessa

https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni