Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahjoituskohdetta voi nyt ehdottaa Nurmijärveltä

Säästöpankki juhlii tänä vuonna 200-vuotisjuhlavuotta. Pankin tehtävänä on ollut perustamisesta lähtien auttaa suomalaisia vaurastumaan ja hoitamaan talouttaan, todetaan pankin tiedotteessa.

Säästöpankit jakavat vuosittain merkittävän osan tuloksestaan paikallisen elinvoiman tukemiseksi.

Viimeisen viiden vuoden aikana Säästöpankit ovat jakaneet tuloksestaan yhteensä 3,8 miljoonaa euroa vastuullisuuslahjoituksia. Lammin Säästöpankin osuus on ollut tästä summasta 300 tuhatta euroa.

– Viime vuonna tuimme vastuullisuuslahjoituksin muun muassa urheiluseuroja ja vapaaehtoistyötä. Lasten ja nuorten liikunta sekä vähävaraisten perheiden ruoka-apu olivat tärkeitä lahjoituskohteita Lammin Säästöpankille, sanoo Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala tiedotteessa.

Säästöpankkien Hyviä tekoja -kampanja käynnistyi 19. tammikuuta ja kestää kaksi kuukautta. Tänä aikana kuka tahansa voi osallistua kohteiden ehdottamiseen ja neuvoa-antavaan äänestykseen ja näin vaikuttaa oman alueen lahjoituskohteisiin ja hyvinvointiin.

Kohteiden ehdottaminen ja äänestäminen tapahtuvat osoitteessa www.saastopankki.fi/hyvia-tekoja.