Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yhteishaku edessä – käynnistyy 22. helmikuuta

Yhteishaku perusopetuksen jälkeisiin koulutuksiin alkaa 22. helmikuuta ja päättyy 22. maaliskuuta. Haku tapahtuu www.opintopolku.fi kautta.

Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan Nurmijärven lukion molempiin toimipisteisiin, jotka ovat Kirkonkylä ja Rajamäki, voi hakea opiskelemaan erillisinä hakukohteina. Molemmissa hakukohteissa peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvohakukriteerinä on vähintään 7,0.

Nurmijärven lukion Kirkonkylän toimipisteeseen avataan 96 opiskelupaikkaa ja Rajamäen toimipisteeseen 64 opiskelupaikkaa.

Hyväksytyt uudet opiskelijat aloittavat opintonsa elokuussa Rajamäen toimipisteen osalta nykyisissä tiloissa Rajamäellä Seitsemän veljeksen koulun läheisyydessä ja Kirkonkylän toimipisteen osalta Nurmijärven yhteiskoulun tilojen yhteydessä.

Haku Arkadian Yhteislyseon lukioon Klaukkalaan tapahtuu myös 22. helmikuuta alkaen www.oikopolku.fi kautta. Arkadian lukiossa on 145 opiskelupaikkaa, joista 20 on varattu taidelinjan opiskelijoille. Viime vuonna Arkadian lukioon pääsi keskiarvolla 8,25.

Taidelinjalle hakeville järjestetään lisäksi soveltuvuuskoe kevään aikana.