Hyvän mielen kuntokortit jaossa Tuusulassa ja Nurmijärvellä – jos arpaonni potkaisee, täytetyllä kortilla voittaa joko Museokortin tai hyvinvointivalmennuksen

Kivi-kunnat Tuusula ja Nurmijärvi jakavat kirjastoissaan mielen hyvinvoinnin kuntokortteja, joista saa vinkkejä Minä elän! – 150 vuotta Aleksis Kiven kuolemasta -merkkivuoden tapahtumista ja ohjelmasta sekä omaa hyvinvointia ylläpitävistä arkipäivän teoista.

Korttiin voi myös täydentää niitä asioita, jotka edistävät juuri omaa hyvinvointia ja kerätä rasteja tekemistään teoista.

Kun rasteja on viisi ja kortti palautettu vuoden loppuun mennessä kirjastoon, sillä pääsee osallistumaan arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvontaan kaksi Museokorttia tai hyvinvointivalmennusta.

Kuntokortit ovat noudettavissa Tuusulan ja Nurmijärven pääkirjastoissa sekä Jokelan, Kellokosken, Klaukkalan ja Rajamäen kirjastoissa.

Minä elän -merkkivuoden tavoitteena on tuoda esille taiteen, kulttuurin ja tieteen merkitystä hyvän elämän ja toimintakyvyn vahvistamisen lähteenä.

Niin ikään merkkivuosi pyrkii tarjoamaan ohjelman ja tapahtumien kautta rakennusaineita mielen hyvinvoinnille sekä nostamaan keskusteluun ajankohtaisia hyvinvointiin vaikuttavia asioita.

Lisäksi vuoden tarkoituksena on raikastaa käsityksiä Kiven kirjailijahahmosta.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut