Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

”Musiikki on aina ollut tärkeää” – Lisa-Aliina julkaisi debyyttikappaleensa marraskuussa

Musiikki: Lisa-Aliina julkaisi debyyttikappaleensa marraskuussa.

Lapsuutensa ja nuoruutensa Nurmijärvellä viettänyt tuore artisti Lisa-Aliina eli Liisa Paunikoski julkaisi debyyttikappaleensa ”Kun sä katsot mua” 5. marraskuuta useissa suoratoistopalveluissa kuten Spotifyssa ja Youtubessa. Musiikki on melodista indie- ja iskelmäpoppia.

– Debyyttikappale on saanut huikean vastaanoton. Sitä on soitettu useissa paikallisradioissa ja sitä on arvosteltu musiikkialan julkaisussa, Lisa-Aliina sanoo.

Hän on saanut paljon palautteita herkästä ja vahvasta äänestään.

– Kappaleen on kehuttu olevan kaunis ja koskettava tarina kahden ihmisen välisestä yhteydestä, jolloin sanoja ei tarvita, Lisa-Aliina sanoo.

Lisa-Aliina on soittanut pianoa jo lapsesta saakka. Hän kävi Nurmijärven musiikkiopistoa nuoruudessaan, mistä jatkoi musiikkilukioon. Omia kappaleita alkoi syntyä muutama vuosi sitten ystävän kanssa. Edessä oli kuitenkin pitkä miettimisaika ennen ryhtymistä musiikkiartistiksi.

– Musiikki on aina ollut tärkeä osa elämääni ja kun näitä kappaleita alkoi syntyä, aloin kuulla kappaleissani sen oman äänen. Tällöin aloin uskoa, että minusta olisi artistiksi. Ensimmäisen debyyttikappaleen julkaiseminen oli hyvin jännittävää aikaa, koska en voinut tietää, pitävätkö muut kappaleestani. Olin erittäin otettu ja onnellinen, miten mahtavan vastaanoton se sai.

Tulee olemaan rohkea kappale.

Lisa-Aliina aikoo julkaista toisen kappaleensa maaliskuussa 2022.

– Tämä tulee olemaan rohkea kappale, joka kertoo eroamisesta, hän paljastaa.

Kappaleen nimi on ”Mikset voi jäädä”. Lisa-Aliina haaveilee ensimmäisistä keikoistaan kesällä sekä levyn teosta, mutta aikoo musiikkiuransa alussa julkaista kappaleita yksi kerrallaan.