Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoomus esittää Helinä Perttua Keski-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtajaksi

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus ja Keski-Uudenmaan aluevaltuuston kokoomusryhmä esittävät järvenpääläistä rehtoria, KM Helinä Perttua Keski-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtajaksi. Aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi on nousemassa Tuusulan pormestari Kalle Ikkelä.

Henkilöt kokoomukselle tuleviin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen luottamustehtäviin nimettiin torstaina.

Aluehallituksen jäseniksi kokoomus esittää Kimmo Behmiä Nurmijärveltä, Jaakko Rainiota Hyvinkäältä, Virpi Rätyä Nurmijärveltä ja Annika Kokkoa Hyvinkäältä. Valtuustokauden puolessa välissä Ikkelä siirtyy aluehallituksen jäseneksi ja Rainio nousee aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi.

Palveluiden järjestämisen lautakunnan puheenjohtajaksi esitetään järvenpääläistä Sari Silventoista ja aluehallituksen alaisen talous- ja rahoitusjaoston puheenjohtajaksi hyvinkääläistä Annika Kokkoa.

Kehittämis- ja tulevaisuuslautakunnan varapuheenjohtajaksi on tulossa Pirjo Vainio Mäntsälästä ja aluehallituksen alaisen henkilöstöjaoston varapuheenjohtajaksi esitetään Inka Utriaista Nurmijärveltä.