Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lions clubilta vanhemmuutta tukeva tilaisuus maaliskuussa

Seitsemän veljeksen koulun salissa järjestetään 3. maaliskuuta kello 18.30 tilaisuus, joka auttaa tukemaan vanhemmuuta.

Koronan vaikutukset ovat olleet esillä viimeaikoina paljon – syystäkin. Raisa Cacciatore alustaa koronan vaikutuksista nuoriin sekä kertoo kuinka kohdata nuori pitkittyneessä poikkeustilanteessa sekä sen jälkeen. LL, lastenpsykiatri, nuorisolääkäri, EMDR-terapeutti Raisa Cacciatoren kokemus lasten ja nuorten kasvuun liittyvissä asioissa on monipuolinen, pitkä sekä arvostettu muun muassa erilaisten tukimallien kehittäjänä lasten ja nuorten kohtaamiseen sekä vanhemmuuden jaksamiseen.

Tilaisuudessa annetaan vahvistusta arjen yhteiseloon, käytännön keinoja, jotta jaksaisi valaa uskoa ja kannustusta niin, että elämänilo säilyisi rajoitusten ja vaatimusten viidakossa sekä vertaistukea siitä, miten tuoda iloa arkeen.

Lähipoliisi Tiina Kuosa luo katsauksen Nurmijärven alueen nuorten tilanteeseen käytännön esimerkein.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Nurmijärven Lions-klubit yhteistyössä Keudan, Nurmijärven kunnan koulutuspalvelujen, Itä-Uudenmaan poliisin ja Työtehoseuran kanssa.