Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maistuisiko sinulle 20 000 euron olutlasti alle kahdella tuhannella eurolla? – Konkurssiin asetetun helsinkiläisravintolan varastoa huutokaupataan nyt

Miltä kuulostaisi lähes 20 000 euron olutmäärä alle 2 000 euron yhteishintaan? Nyt sellainen sauma on mahdollinen, kun konkurssiin joutunut panimo ja baari Pien Brewpub huutokauppaa varastoaan.

Kauppa on menossa huutokaupat.com-verkkosivustolla.

Tämän jutun kirjoitushetkellä tarjouksia on tullut 21 kappaletta, ja korkein tarjous on tällä hetkellä 1 284 euroa. Kaupan selosteessa huomautetaan, että ostajalla tulee olla voimassa oleva alkoholin anniskelulupa.

Myös juomien paketoinnissa ostajan tulee olla aktiivinen osapuoli.

– Liitteenä lista juomista, listassa voi olla heittoja. Konkurssipesä ei ole tarkastanut määriä. Osasta oluista päiväykset menneet. Ostaja pakkaa juomat, ilmoituksessa huomautetaan.

Olutta löytyy tämän tiedoston perusteella moneen lähtöön. Konkurssipesässä on tarjolla muun muassa hulppeat määrät stout-oluita, lagereita, pilsnereitä ja ylipäätään olutta hyvin monissa muodoissaan.