Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mika Väisäsestä Yhdistysverkoston Ystävä – tehnyt suuren työn sosiaali- ja terveyspalvelujen parantamiseksi

Yhdistysverkoston Ystävä vuonna 2022 on Mika Väisänen. Seitsemällä Keski-Uudenmaan paikkakunnalla toimiva Yhdistysverkosto valitsi Ystävän nyt neljättä kertaa.

– Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto täyttää tänä vuonna 15 vuotta, kertoo puheenjohtaja Ulla-Mari Karhu.

– Juhlavuonna halusimme nimetä Yhdistysverkoston Ystäväksi Mika Väisäsen, joka on tehnyt valtavan suuren työn monissa eri rooleissa Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden parantamiseksi, Karhu kuvailee.

Taitavana verkostoitujana Mika Väisänen on Karhun mukaan edistänyt useiden vuosien ajan yhdistystoimijoiden asemaa ja hän on työskennellyt kauan sote-järjestöjen aseman tunnustamiseksi. Mika Väisänen toimi vuonna 2007 Yhdistysverkostossa ensin luottamushenkilönä; puheenjohtajana ja myös toiminnanjohtajana, sitten palkattuna toiminnanjohtajana 2009–2017. Väisänen vakiinnutti Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston aseman toiminta-alueella luotettavana yhteistyökumppanina ja neutraalina toimijana, joka ajaa kaikkien yhdistysten etua.

– Ilman Mikaa ei Yhdistysverkostoa olisi olemassa, toteaa Saana Sandholm, Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston toiminnanjohtaja.

Yhdistysverkoston Ystävä valitaan vuonna 2022 neljättä kertaa. Ystäväksi valitaan henkilö, joka toiminnallaan on edistänyt keskiuusmaalaisten yhdistysten ja järjestöjen toimintaa ja näin edesauttanut alueen hyvinvoinnin lisääntymistä.