Mika Väisäsestä Yhdistysverkoston Ystävä – tehnyt suuren työn sosiaali- ja terveyspalvelujen parantamiseksi

Yhdistysverkoston Ystävä vuonna 2022 on Mika Väisänen. Seitsemällä Keski-Uudenmaan paikkakunnalla toimiva Yhdistysverkosto valitsi Ystävän nyt neljättä kertaa.

– Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto täyttää tänä vuonna 15 vuotta, kertoo puheenjohtaja Ulla-Mari Karhu.

– Juhlavuonna halusimme nimetä Yhdistysverkoston Ystäväksi Mika Väisäsen, joka on tehnyt valtavan suuren työn monissa eri rooleissa Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden parantamiseksi, Karhu kuvailee.

Taitavana verkostoitujana Mika Väisänen on Karhun mukaan edistänyt useiden vuosien ajan yhdistystoimijoiden asemaa ja hän on työskennellyt kauan sote-järjestöjen aseman tunnustamiseksi. Mika Väisänen toimi vuonna 2007 Yhdistysverkostossa ensin luottamushenkilönä; puheenjohtajana ja myös toiminnanjohtajana, sitten palkattuna toiminnanjohtajana 2009–2017. Väisänen vakiinnutti Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston aseman toiminta-alueella luotettavana yhteistyökumppanina ja neutraalina toimijana, joka ajaa kaikkien yhdistysten etua.

– Ilman Mikaa ei Yhdistysverkostoa olisi olemassa, toteaa Saana Sandholm, Keski-Uudenmaan Yhdistysverkoston toiminnanjohtaja.

Yhdistysverkoston Ystävä valitaan vuonna 2022 neljättä kertaa. Ystäväksi valitaan henkilö, joka toiminnallaan on edistänyt keskiuusmaalaisten yhdistysten ja järjestöjen toimintaa ja näin edesauttanut alueen hyvinvoinnin lisääntymistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut