Automobiilien Talviajo starttaa maaliskuussa Hyvinkäältä

Perinteiset automobiilien Talviajot ajetaan nyt jo 14. kerran. Lauantaina 5. maaliskuuta yleisö on tervetullut katselemaan automobiileja sekä seuraamaan niiden lähtöä noin 115 km pituiselle reitille.

Tähän ilmaiseen Talviajoon voivat osallistua kaikki siistikuntoiset, yli 30-vuotiaat autot. Autohistoriallinen Seura tarjoaa aamukahvin ja sämpylän kaikille osallistuville autokunnille. Yleisön toivotaan jättävän omat autonsa etäämmäksi, jotta mobiilien ryhmittyminen ja lähtö sujuisivat vaikeuksitta.

Automobiilien kokoontuminen on klo 10 Hyvinkään ABC:llä (Peltokuumolantie 2, Hyvinkää Helsinki-Hämeenlinna moottoritien varrella), ja lähtö tapahtuu klo 11. Reitti kulkee Hyvinkään ja Riihimäen maalaismaisemissa kantateitä pitkin kierrellen. Ajon kesto on kelistä riippuen 2,5-3 tuntia, tauko mukaan lukien.

Maali on lähtöpaikalla. Osallistujille annetaan tiekartta ja kirjalliset reittiohjeet. Noin tunnin pituinen tauko pidetään Riihimäen ABC:llä, jolloin yleisö voi tutustua automobiileihin ja jutustella kuskien kanssa.

Sieltä jatketaan Lopenkantatie 54 reittiohjeen mukaan, ja edetään maaliin Hyvinkään ABC asemalle. Siellä on lounasmahdollisuus omalla kustannuksella.

Autohistoriallinen Seura ry on perustettu 57 vuotta sitten. Yhdistyksen tarkoitus on vaalia ajoneuvohistoriaa sekä siihen liittyvää kulttuuria ja tekniikkaa kautta aikojen. Yhdistys järjestää vuosittain lukuisia vanhojen ajoneuvojen tapahtumia jäsenille sekä yleisölle. Autohistoriallinen Seuran kotisivuilta www.autohistoriallinenseura.fi kannattaa tarkastella yhdistyksen yleishyödyllistä toimintaa.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut