Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hartwall poistatti nimensä Pasilan areenan seinästä – Yli 20 vuoden perinne katkesi

Pasilan jääkiekkoareena ei ole enää nimeltään Hartwall-areena. Juomayhtiö tiedottaa, että sen nimi on poistettu hallin seinästä tänään.

Nimi poistui, koska Hartwall on irtisanonut markkinointisopimuksensa Hartwall-arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa. Syynä ovat Venäjän aloittamat sotatoimet Ukrainassa. Osan Pasilan areenasta omistavat kansainvälisellä pakotelistalla olevat venäläiset.

Hartwall Arena on jäämässä historiaan – IS: Juomayhtiö haluaa nimensä pois hallista, taustalla Venäjän sotatoimet Ukrainassa

– Venäjän aloittama sota on järjetön ja tuomittava teko. Emme tee enää markkinointiyhteistyötä Helsinki Halli Oy:n kanssa Venäjän sotatoimien vuoksi, kertoo tiedotteessa toimitusjohtaja Kalle Järvinen Hartwallilta.

Hartwall on ollut areenan juomatoimittaja sen avautumisesta lähtien ja areenan nimi on pysynyt samana jo yli 20 vuotta. Osa areenan osakkeista on venäläisten kansainvälisillä pakotelistoilla olevien henkilöiden omistuksessa. Venäjän Ukrainassa aloittaman sodan vuoksi Hartwall lopettaa markkinointiyhteistyönsä areenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa.

Tapahtumat pyrkivät pois Hartwall-areenalta – Jääkiekon MM-kisojen pelaaminen venäläisomisteisessa hallissa "epätodennäköistä", J. Karjalaisen konsertti lähti jo

"Se on kieli, jota Kremlissä varmasti ymmärretään": Epävirallisillakin keinoilla on merkitystä Venäjän painostuksessa – Poikkeuksellisen voimakkaat pakotteet yllättivät Putinin, tutkija arvioi

Jääkiekkoliitto pohtii nyt vakavasti, pelataanko kevään kotikisoja Hartwall Arenalla ollenkaan – AL: "Tilanne on eskaloitunut nopeasti"