Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naisten Linja kampanjoi naistenpäivänä kukkasin – Nurmijärveltä mukana Kukkakamari Elsi

Naisten Linja kampanjoi naistenpäivänä 8.3. kukkasin. Ostamalla kukkia kampanjaan osallistuvista kukkakaupoista voi tukea naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä, kerrotaan Naisten Linjan tiedotteessa.

Kymmenet kukkakaupat ympäri Suomen osallistuvat naistenpäivänä 8. maaliskuuta Naisten Linjan kampanjaan väkivaltaa kokevien naisten ja tyttöjen hyväksi. Myös Nurmijärven kirkonkylällä toimiva Kukkakamari Elsi on lähtenyt mukaan kampanjaan. Kukkakauppa lahjoittaa osan naistenpäivän myyntituotosta Naisten Linjan puhelinpäivystyksen ylläpitoon ja toisen puhelinlinjan avaamiseen.

Naisten Linjan maksuton neuvonta- ja tukipuhelin on tarkoitettu väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille. Puhelimeen vastaa koulutettu vapaaehtoinen, joka osaa neuvoa ja kuunnella soittajan tarpeiden mukaan.

Naisten Linjan pahasti ruuhkautuneet puhelinpäivystyspalvelut kertovat siitä, että palvelulle on laajasti kysyntää.

– Tällä hetkellä pystymme vastaamaan hieman alle puoleen saapuvista puheluista, kertoo Naisten Linjan varainhankintapäällikkö Elina Lakso.

Naisten Linjan puhelinpalvelu toimii numerossa 0800 02400 ma-pe klo 16–20.