Klaukkalan ja Kirkonkylän toripaikat haettavana

Kirkonkylän ja Klaukkalan toripaikat on julistettu haettavaksi.

Torilla saa pitää tavaroita kaupan muina päivinä paitsi sunnuntaina ja maanantaina. Myyntiaika tiistaista lauantaihin on kello 7–17. Iltatori on Kirkonkylän torilla avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun asti torstaisin kello 17–19 ja Klaukkalan torilla perjantaisin kello 17–19.

Alueella toimii torivalvoja, joka ylläpitää järjestystä sekä valvoo puhtautta ja siisteyttä torilla. Toripaikkojen vuokraajat ovat velvollisia noudattamaan torisäännön määräyksiä.

Vuosipaikan hinta on 250 euroa/vuosi ja puolen vuoden paikan 150 euroa/vuosi. Kuukausipaikka maksaa 40,00 e/kk ja päiväpaikka 10 e/päivä. Lämpöpisteen käytöstä peritään 3 euroa/kerta. Toripaikkojen vuokra peritään etukäteen.

Nyt jaettavana ovat vuoden ja puolen vuoden paikat. Lyhyemmät vuokraukset ja vuokran perimiset sovitaan torialueen valvojan kanssa.

Vuosipaikat jaetaan vain kerran vuodessa nyt keväällä. Hakemukset on oltava perillä kunnanvirastolla viimeistään 28. maaliskuuta osoitteessa kunta@nurmijarvi.fi. Kunnan kotisivuilla on lomakepohja jota voi hyödyntää, tai vaihtoehtoisesti lähettää avoimella sähköpostilla lomakkeella vaaditut tiedot.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut