Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ellinooran kiertue valloittaa Monikkosalin

Musiikki: Ellinoora konsertoi Monikkosalissa maaliskuun lopulla.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista pop-melodioistaan. Hänen live-esiintymistään päästään maaliskuussa nauttimaan Monikkosalissa, kun Ellinooran Viimeinen romantikko -albumin kiertue saapuu Nurmijärvelle. Monikkosalin keikka on yksi kiertueen harvoista ikärajattomista keikoista.

Keikoillaan Suomea jo useamman vuoden kiertänyt artisti yhdistää musiikkiinsa visuaalisen maailman, jonka kautta yleisö pääsee kokemaan kokonaisvaltaisen keikkaelämyksen.

Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on valittu Vuoden biiseiksi.

Ellinoora on julkaissut uransa aikana kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia, Villi Lapsi 2016 ja Vaaleanpunainen vallankumous 2019. Hänen uusin albuminsa Viimeinen romantikko on jo striimannut kultaa ja noussut sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi. Ellinoora on sanoittanut kaikki uuden albuminsa kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Tuoreelta albumilta löytyvä jättihitti Dinosauruksii oli keväällä 2021 kahdeksan viikon ajan radioiden soitetuin kappale ja pysyi Top 10:ssä jopa 38 viikkoa. Sittemmin albumilta ovat nousseet kovaan radiosoittoon myös kappaleet Meille käy hyvin ja Gröna Lund.

Perjantaina 25.3. kello 19, Ellinoora - Viimeinen romantikko. Monikkosali, Klaukkala.

Ellinoora on julkaissut uransa aikana kaksi tupla- platinaa.