Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksis Kivi keltanokille – mitä olet unohtanut Kivestä?

Taiteilijakoti Erkkolassa Tuusulassa järjestetään 16. maaliskuuta kello 18 tilaisuus, missä selviää mitä olet unohtanut tai mitä et ole koskaan kuullutkaan Aleksis Kivestä.

Tapahtuma on rento tietoisku siitä, kuka oli monilahjakkuus Kivi. Ääneen pääsevät he, jotka elävät arkeaan Aleksis Kiven maisemissa: synnyinkodissa Nurmijärven Palojoella ja kuolinmökissä Tuusulan Rantatiellä.

Mukana keskustelemassa ovat Jaana Koskenranta ja Aino Malminen Tuusulan museolta sekä Leena Koskela ja Petri Lehtonen Nurmijärven museolta.

Tapahtumaa voi seurata verkossa Tuusulan kulttuuripalveluiden Youtube-kanavalla tai katsoa se jälkeenpäin. Yleisö voi lähettää kysymyksiä Facebook-tapahtuman kautta viimeistään 13. maaliskuuta.

Tapahtuman kuvauksiin mahtuu myös pieni kannustava live-yleisö. Kuvaus järjestetään tiistaina 15. maaliskuuta kello 12.45–14.30 Taiteilijakoti Erkkolassa. Yleisöksi voi ilmoittautua verkko-osoitteessa www.lyyti.in/keltanokille.